در همایش مدیران گروه دادهپردازی پارسیان؛ آغاز به کار اینوپارس به صورت رسمی اعلام شد.
آغاز به کار اینوپارس به صورت رسمی اعلام شد
همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه دادهپردازی پارسیان در سالن همایشهای ساختمان جدید این گروه برگزار شد و دکتر علی موسوی معاون نوآوری و فنآوری گروه دادهپردازی پارسیان در سخنانی ضمن اعلام آغاز به کار اکوسیستم نوآوری پارسیان، به شعار این سازمان جدید گروه دادهپردازی یعنی “توسعه در یک زیست بوم خلاق” اشاره و “اینوپارس” را درگاه ورودی طرحهای نوآورانه حوزه فینتک در دادهپردازی پارسیان معرفی کرد که تلاش میکند با کنار هم قرار دادن اجزای یک اکوسیستم مالی به استارتاپها در جذب سرمایه مادی، هوشمند و توسعه و پیشرفتشان کمک کند.
دکتر موسوی ایجاد تجربه بهتر برای جذب استارتاپهای حوزه فینتک و همراهی و ایجاد مسیر حمایتی برای تیمها و استارتاپهای دارای محصول را از جمله اهداف اینوپارس دانست.
وی با اشاره به چگونگی شکلگیری اینوپارس گفت: “سال گذشته ابلاغیهای از سوی بانک برای گروه دادهپردازی پارسیان مبنی بر پیادهسازی سند زیست و بوم نوآوری بانک ارسال و در جلسه پایانی سال گذشته گروه مصوب شد که این امر عملیاتی شود. بعد از آن در ۴ جلسه، بهترتیب؛ برنامه کلی، برنامه و بودجه مفصل، تعیین محل بودجه و ایجاد یک ظرف حقوقی مستقل برای این اکوسیستم به تصویب اعضای هیات مدیره گروه رسید.”
مدیر اکوسیستم نوآوری پارسیان همچنین درباره حوزههای فعالیت اینوپارس گفت: “اینوپارس در حوزههای سرمایهگذاری، منتورینگ و مشاوره، شتابدهی و مرکز رشد، آموزش و تحقیقات بازار و همچنین نظارت بر مدیریت استارتاپهای گروه دادهپردازی پارسیان فعالیت خواهد داشت.”
معاون نوآوری و فنآوری گروه دادهپردازی پارسیان ضمن اشاره به مراحل استقرار اینوپارس افزود: “پس از ابلاغیه بانک و دستور آقای دکتر توفیقی، طرح اولیه اینوپارس در اردیبهشتماه سال جاری به گروه دادهپردازی پارسیان ارائه و در مراحل بعدی برنامه اکوسیستم تصویب شد.
از اول تیرماه تیم اینوپارس در دادهپردازی مستقر و 23 تیرماه نخستین طرح سرمایهگذاری دریافت شد و ۴ روز پس از آن، نخستین غربالگری اتفاق افتاد. با عزم جدی این کار را شروع کردهایم و برای تداوم فعالیتهایمان در این بخش نیازمند حمایت و همکاری همه همکاران هستیم تا اینوپارس بهسرعت به فعالیتش ادامه دهد.”
موسوی با اشاره بهسرعت فعالیتهای اینوپارس اضافه کرد: “ما برنامه و بودجه اینوپارس را مصوب و در شهریور ماه نخستین تفاهمنامهمان با بازیگران اکوسیستم را امضا و نخستین طرحمان را در آبانماه در کمیته سرمایهگذاری مطرح کردیم. در آذرماه نخستین ترمشیتمان نهایی شد و اولین طرح در دیماه سال جاری در هیات مدیره گروه به تصویب رسید.
در شش ماه اخیر 41 طرح برای اینوپارس ارسال شده که از این میان 26 طرح به غربالگری نخست راه پیدا کردهاند و از میان آنان 15 طرح در غربالگری اولیه تایید شدهاند.
از این میان 7 طرح در کمیته سرمایهگذاری بررسی شد و 6 طرح به مرحله بررسی موشکافانه رسید. این موضوع نشان میدهد غربالگری اولیه دقیق بود که کمیته سرمایهگذاری طرحهای کمتری را رد کرده است.”
او افزود: “تاکنون نیز دو ترمشیت، سه تفاهمنامه و سه قرارداد LP/GP در حال امضا داریم. ما قصد داریم از ظرفیتهای گروه و بانک پارسیان و همچنین از اکوسیستم استارتاپی کشور استفاده کنیم.
ما در اینوپارس در پلتفرم نیک استارتر بهعنوان یک پلتفرم تأمین مالی جمعی برای استارتاپها و کسب و کارهای کوچک و متوسط و همچنین استارتاپ رامتن که یک مجموعه فیزیوتراپی زنجیرهای با رویکرد پیشگیری و تولید محتوای درمانی آنلاین و پرونده سلامت است، سرمایهگذاری کردیم.”
معاون نوآوری و فناوری گروه دادهپردازی پارسیان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با اعضای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور گفت: “با مرکز تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند دانشگاه صنعتی شریف، شرکت سرمایهگذاری پارسیان و صندوق پژوهش و فناوری نفت و پارک علم و فناوری نفت تفاهمنامه امضا کردیم که تمامی اینها به حوزههایی که در اینوپارس تعریف کردهایم ارتباط دارند.
در کنار اینها، تفاهمنامه با مؤسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر وابسته به سازمان اقتصادی کوثر و سه قرارداد LP/GP با مجموعه نیک استارتر و سایر بازیگران مطرح این بخش از اکوسیستم استارتاپی کشور را در دستور کار داریم.”
در همایش مدیران شرکتهای تابعه و وابسته گروه دادهپردازی پارسیان که با حضور مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکتهای تابعه و وابسته گروه دادهپردازی پارسیان برگزار شد، آقایان مهندس مسعود پشم چی، رئیس هیات مدیره، دکتر حمید توفیقی مدیرعامل و دکتر علیرضا خداکرمی عضو هیات مدیره گروه دادهپردازی پارسیان در سخنانی چشمانداز آتی این گروه را ترسیم کردند.